Ring til os idag på dette nummer og få et godt tilbud
Skal du have skrottet din bil?
Vi henter den i dag på hele Sjælland!​

Hvornår skal du skrotte din bil?

previous arrow
next arrow
Slider

Udfyld kontakformularen med din bil, så kontakter vi dig inden 24 timer​


Afhenting af bil i hele Sjælland

Hvornår skal du skrotte din bil?

Hos os kan du få skrottet din bil i hele Sjællands og du finder nogle af de bedste skrotpræmier. Vi har meget erfaring som skrothandlere og derfor tilbyder vi også, at hente din bil for dig i hele Sjællands, så du selv undgår bekymringen.

Det foregår således, at du kontakter os igennem vores kontaktformular ovenfor og derefter vender vi tilbage i løbet af 24 timer og aftaler skrotpræmie samt tidspunkt for afhentning der passer dig. Vi er meget fleksible, når det gælder mødetider for afhentning af bil.

Vi står for, at afregistrere din bil på stedet, så du ikke selv skal tænke på det.

Som person elsker man sin bil og det er meget svært, at sige farvel til bilen, men her er der nogle gode tips til, hvornår det er et godt tidpunkt, at skrotte sin gamle bil.

Har din bil været til syn flere gange uden held og gå igennem til syn og su står i den uheldig situation, hvor du skal vælge mellm om det er værd, at omsyne den anden gang eller skrotte den? Det kan også være, hvis man har været involveret i et uheld og bilen er erklæret totalskadet, så er der desværre ingen andre udvej end at får bilen skrottet.